Ir al contenido

Japanese Vegetarian Cooking in Kobe

Kobe, JapónPertenece a la colección Entre fogones en Airbnb

Antes de reservar, consulta si se aplican restricciones locales relacionadas con la COVID-19

Experiencia entre fogones de Masayo

3 horas
Cocina japonesa
Hasta 8 personas
Disponible en: Inglés, Japonés

Qué harás

Learn how to cook simple yet delicious, Japanese vegetarian dishes!
The class takes place in a clean kitchen, conveniently located just 3 minutes away from Motomachi station in the heart of Kobe.

Ichiju-Sansai(一汁三菜)is the foundation of Japanese meals.
Typically a meal at Japanese households would comprise of one soup and three dishes to be enjoyed with a bowl of rice.
During this lesson you will learn how to make a variety of dishes, so you have a range of dishes to practice the Ichiju-Sansai style of eating at home.

Using fresh produce, you will learn how to cook simple yet delicious healthy Japanese vegetarian meals with Japanese condiments and spices.

After cooking, we will all sit down at the table to enjoy the meal.

This cooking lesson is taught by Masayo, a culinary expert with 40 years of experience.
Masayo has been running cooking lessons in Kobe for many years and her expertise is in Japanese, Chinese, and Korean cuisine.
She was previously running her own restaurant as well.

There will be an English-speaking assistant translating during the lesson.
ーー
日本語:
シンプルかつ美味しいベジタリアンの日本食の作り方を学びましょう!
このレッスンは神戸市内の、元町駅から徒歩3分ほどの便利なロケーションのきれいなキッチンで行われます。

日本の食卓の基本は一汁三菜です。
日本のおうちの食卓ではお汁物一品とお惣菜三品をご飯と共にいただくということです。
このレッスンでは様々なお惣菜の作り方を学んで頂けるので、あなたもレパートリーからおうちで一汁三菜の食べ方を始めることができます。

新鮮な食材と日本の調味料やスパイスを使って、シンプルでありながら美味しく、健康にも良い野菜のお料理を学べます。

お料理が終わったら、皆でテーブルを囲んでお食事を楽しみましょう。
Learn how to cook simple yet delicious, Japanese vegetarian dishes!
The class takes place in a clean kitchen, conveniently located just 3 minutes away from Motomachi station in the heart of Kobe.

Ichiju-Sansai(一汁三菜)is the foundation of Japanese meals.
Typically a meal at Japanese households would comprise of one soup and three dishes to be enjoyed with a bowl of rice.
During this lesson you will learn how to make a varie…

El compromiso de Masayo con la seguridad

Este anfitrión se ha comprometido a cumplir las pautas de seguridad y limpieza de Airbnb relativas al coronavirus, como respetar el distanciamiento físico recomendado, velar por una higiene adecuada y garantizar que todos los participantes lleven mascarilla.
Más información

Qué incluye

  • Comida
    Ichiju-Sansai (一汁三菜)is the foundation of Japanese meals. Typically a meal a...
Desde 62€
por persona
mié., 10 mar.
62€ por persona
11:00 - 14:00
62€ por persona
jue., 11 mar.
62€ por persona
11:00 - 14:00
62€ por persona
vie., 12 mar.
62€ por persona
11:00 - 14:00
62€ por persona

Conoce a Masayo, tu anfitrión

Anfitrión en Airbnb desde 2020
  • Identidad verificada
I am a culinary expert with 40 years of experience.
I have worked with various cuisine over the years.
Japanese, Chinese, and Korean cooking are my main expertise.
I offer cooking lessons in Kobe, Japan. I have been the owner and head chef of my own restaurant in the past as well.

Through this experience with me, we hope you will be able to cook simple yet delicious Japanese vegetarian meals at home back in your home country.

ーー
日本語:
この料理レッスンは40年以上の経験を持つ料理研究家Masayoが教えています。
レストランのオーナーシェフの経験も持つMasayoは、長年に渡って神戸で料理教室を行ってきました。和食をはじめ、中華や韓国料理も得意とします。
レッスン中は、英語を話すアシスタントが通訳をします。
I am a culinary expert with 40 years of experience.
I have worked with various cuisine over the years.
Japanese, Chinese, and Korean cooking are my main expertise.
I offer cooking lessons in Kobe, Japan. I have been the owner and head chef of my own restaurant in the past as well.

Through this experience with me, we hope you will be able to cook simple yet delicious Japanese vegetarian meals at home back in your home country.

ーー
日本語:
この料理レッスンは40年以上の…
Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb. Más información
EXPERIENCIAS EN AIRBNB
Entre fogones

Cocineros a quienes les apasiona lo que hacen

Aprende a elaborar recetas tradicionales y conoce la vida de anfitriones locales.

Ambiente íntimo

Comparte mesa y mantel en una granja particular o una azotea secreta.

Aprobadas por Airbnb

Nos aseguramos de que sean experiencias que den a conocer platos de la gastronomía tradicional.

Dónde irás

The class takes place in a clean kitchen, conveniently located just 3 minutes away from Motomachi station in the heart of Kobe.

Elige entre las fechas disponibles

10 plazas disponibles
1 / 2
  • mié., 10 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • jue., 11 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • vie., 12 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • sáb., 13 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • dom., 14 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • lun., 15 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • mar., 16 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona
  • mié., 17 mar.
    11:00 - 14:00
    62€ por persona

Preferencias alimenticias

El anfitrión puede atender las siguientes necesidades dietéticas si se lo solicitas. Deberás informarle antes de la experiencia.
Cocina pescetariana
Sin huevo
Alergia a los cacahuetes
Sin soja
Vegetariana
Sin lácteos
Alergia al marisco
Alergia al pescado
Sin gluten
Vegano
Alergia a los frutos secos de árbol

Qué debes saber

Política de cancelación

Puedes cancelar la reserva de cualquier experiencia durante las 24 horas posteriores a la compra o al menos 7 días antes de que comience. En ese caso, recibirás un reembolso total.

Requisitos para los viajeros

Pueden participar hasta 8 personas, que deberán tener más de 17 años. Los padres pueden asistir con niños menores de dos años.