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Entre fogones

Cocina japonesa: del mercado a la mesa

Entre fogones

Cocina japonesa: del mercado a la mesa

829 evaluaciones
Duración
4 horas
Tamaño del grupo
Hasta 6 personas
Cocina
Japonés
Idioma
Inglés
Entre fogones

Cocina japonesa: del mercado a la mesa

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Cocina japonesa: del mercado a la mesa

829 evaluaciones
Duración
4 horas
Tamaño del grupo
Hasta 6 personas
Cocina
Japonés
Idioma
Inglés

Qué harás

I’m excited to take my guests to one of “Shibuya style” supermarkets. I show you and explain seasonal produces, Japanese seasonings, and pantry items in Japanese kitchen. From this part of experience, I'd like my guests to discover what Japanese eat everyday, and the fundamental ingredients of Japanese cuisine. And more, I hope that from this experience of visiting a market with me is a chance to see how Japanese food market is presenting products, how Tokyo locals shop, and “food culture” behind the products. After visiting the market, we move to my cooking studio by taking a train two stops from Shibuya or walk depending on weather. Class menu changes slightly with seasonal vegetables, but the menu in this experience is always Japanese home cooking 101. I want my guests to learn where is “umami” comes from and how to create it. And, recipes are very simple to cook and ingredients can be found in your city so that you can recreate the class menu easily for your friends and family. Menu is Karaage, sweet potato rice, miso soup, three other side dishes. My goal for this cooking class is my guests will be able to cook delicious miso soup in their kitchen after my class! Class menu is not created for vegetarian, but can be accommodated as much as I can. BUT, smoked bonito is always used in broth in this class. I also offer “Ramen at Home” and “Vegetarian Ramen and Gyoza” class

Entre fogones

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en las experiencias en Airbnb
  • Cocineros a quienes les apasiona lo que hacen

    Aprende a elaborar recetas tradicionales y escucha los relatos de anfitriones locales.

  • Espacios íntimos

    Disfruta de una buena comida en espacios únicos, ya sea una granja particular o una azotea secreta.

  • Aprobadas por Airbnb

    Nos aseguramos de que sean experiencias que den a conocer platos de la gastronomía tradicional.

Tu anfitrión

Obtén más información sobre Yukari

Yukari

Hello, I am Yukari! Born in Japan and have lived across the cities in the States. My passion for cooking leaded me to come to a culinary school in San Francisco about 15 years ago and my culinary journey has begun. I have finally opened my cooking school, Tokyo Cooking Studio in my home in Shibuya. I have been sharing my passion of cooking and Japanese culture everyday. I have two other culinary experience, ''Ramen at Home” and ''Vegetarian Ramen Class.''

Qué incluye

Comida
All ingredients
Bebidas
Sake Fruity sake
Equipo
Aprons with the online recipe

Fotos de los huéspedes

Evaluaciones de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de evaluaciones

Dónde irás

We’ll be meeting in front of Hachiko and we’ll come to one of exciting food markets just steps. After exploring the market, we'll travel to my cooking studio.

Disponibilidad

Cosas que debes tener en cuenta

Preferencias alimenticias

El anfitrión puede atender las siguientes necesidades dietéticas si se lo solicitas. Deberás informarle antes de la experiencia.
Sin lácteos
Sin lácteos
Sin gluten
Sin gluten
Alergia a los cacahuetes
Alergia a los cacahuetes
Alergia al marisco
Alergia al marisco
Pescetariana
Pescetariana

Política de cancelación

Puedes cancelar la reserva de cualquier experiencia durante las 24 horas posteriores a la compra o al menos 7 días antes de que comience. En ese caso, recibirás un reembolso total.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los viajeros

Pueden participar hasta 6 personas, que deberán tener más de 16 años. Los padres pueden asistir con niños menores de dos años. Los viajeros deben informarse de los ingredientes empleados y comunicar sus alergias o restricciones alimentarias al…

Alcohol

Esta experiencia implica el consumo de alcohol. Solo se servirán bebidas alcohólicas a los participantes que tengan la edad legal mínima para beber.

Más consejos

My menu is fixed ahead, some ingredients are purchased a day before also pick up in the market. Vegetarian request can be made, BUT smoked bonito cannot be removed in class. I have Vegetarian Ramen Class for vegetarian guests. If age under 12, price is a half. Please message me on booking which kids
Yukari
Cocina japonesa: del mercado a la mesa
829 evaluaciones
Desde 83€ por persona
829 evaluaciones
Desde 83€ por persona