Ir al contenido
clase de cocina

Entre ollas y platos persas

clase de cocina

Entre ollas y platos persas

90 evaluaciones
Duración
2.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Equipment
Idioma
Inglés
clase de cocina

Entre ollas y platos persas

clase de cocina

Entre ollas y platos persas

90 evaluaciones
Duración
2.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Equipment
Idioma
Inglés

Qué harás

Welcome to a taste of the kitchens of Iran! You will join me in my home (8 people max) for an informal class on how to make delicious Persian food (vegetarian options available). We will start with teaching you how to cook our famous Persian rice with saffron and tahdig (crisyp rice from the bottom of the pot). Then we will cook together one of the most famous dishes from my family in Iran. Possible example dishes are ghormer sabzi (Persian herb and lamb stew, Asas Polo (Persian lentil rice), khoresh bademjan (Persian eggplant stew), among many others. Throughout the experience I will give you a culinary and cultural tour of the regions of Iran, as well as a first-person account of living there for over 30 years. Then of course we sit will sit together and eat! You will get all the recipes and steps to take home with you, along with a step by step guide to recreate the Persian magic in your kitchen. And no meal could end without some hot tea and Persian sweets. I will happily tailor the menu around dietary restrictions and personal taste. Thank you and welcome to a piece of Iran!

Tu anfitrión

Taraneh

Taraneh

My name is Taraneh (or Tara for short). I grew up in Tehran, Iran until I was 31 years old. After I moved to the U.S. in 2015, I felt like I had lost my Persian community. During those times, I threw myself into cooking my mother and our family's Persian recipes to help me feel a bit of home here in D.C. The best Persian food is made at home and I have been cooking it for over 30 years. My kitchen and food have been featured on Anthony Bourdain's website Parts Unknown. Now it is my joy to share with you the techniques, tricks and recipes to make delicious Persian food in your kitchen!

Qué incluye

Equipment
I will provide spices and herbs straight from Iran like Persian saffron for us to use and enjoy.

Fotos de los huéspedes

Evaluaciones de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de evaluaciones

Dónde irás

You will be in my kitchen and home in Dupont Circle in Washington, D.C. It is centrally located in a beautiful area of the city.

Disponibilidad

Cosas que debes tener en cuenta

Política de cancelación

Para obtener un reembolso total, debes cancelar al menos 7 días antes del inicio de la experiencia o en las 24 horas posteriores a la compra.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los viajeros

Pueden participar hasta 8 personas mayores de 21.

Documento oficial de identificación

Tendrás que hacerte una foto que coincida con la de tu documento de identificación. Así es como Airbnb comprueba quién va a participar en la experiencia. Solo tendrás que hacerlo una vez.

Alcohol

Esta experiencia implica el consumo de alcohol. Solo se servirán bebidas alcohólicas a los participantes que tengan la edad legal mínima para beber.

Más consejos

No need to bring anything except if you have a bottle of wine that you’d like to drink with your meal. I will provide non-alcoholic drinks.
Taraneh
Entre ollas y platos persas
90 evaluaciones
Desde 61€ por persona
90 evaluaciones
Desde 61€ por persona